Vragen? Bel 0522 251 941

 
 

Vanaf de werkvloer...

Vlamspuiter - Andreas Keller

“Vlamspuiten heb ik on-the-job geleerd. Eerst in Duitsland en sinds 2004 bij Revamo. Vervolgens heb ik mijn ETS (European Thermal Sprayer) en GTS-certificaten behaald.” Andreas Keller (53) is een vakman bij uitstek. Hij geniet van de kwaliteit die Revamo levert. En: van werken aan grote mechanische onderdelen.

Hoe groter, hoe beter

“Stuurpijpen voor booreilanden, stalen walsen voor de papier- en kartonnagesector, grote rotoren… bij dat soort grote, mechanische onderdelen ligt mijn hart. We herstellen ze en brengen ze weer in ‘beter dan nieuw’-staat. Ik vind het iedere keer weer inspirerend om daaraan een bijdrage te leveren.”

Alle technieken in de vingers

Andreas Keller is gefascineerd door alle technieken die bij Revamo worden ingezet. “Autogeendraad spuiten, plasmaspuiten, hoge snelheid spuiten (HVOF), elektrisch spuiten, P5 en P6 poederspuiten… er zijn zoveel processen in huis om slijtage­oplossingen succesvol uit te voeren. De combinatie van al die technieken onder één dak is echt heel boeiend.”

De wind in de zeilen

“In het weekend ben ik nooit thuis. Dan gaan we met de camper naar een mooie locatie om te windsurfen. Ergens op het IJsselmeer of bij Renesse in Zeeland. Windsurfen is net zo afwisselend en inspirerend als werken bij dit bedrijf. Zo lang je maar de wind in de zeilen houdt. En dat is beslist geen probleem!”

Open sollicitatie Revamo

Revamo is altijd geïnteresseerd in contact met nieuw talent. Stuur een open sollicitatie, met CV en een motivatie naar d.bakker@revamo.nl

 


 

Actuele vacatures